Szolgáltatásaink | Rólunk

A nevünk Kerekes Katalin

és Márton Zoltán.

Családi vállalkozásként, huszonöt év folyamatos építőiparban eltöltött idő, és ezalatt megszerzett tapasztalataink alapján tökéletesen megtanultuk, így teljes magabiztossággal merjük kijelenteni, hogy az elégedett megbízóinkhoz vezető egyenes út, a szakma iránti szenvedélyünk és elvégzett munkáink minősége, az ügyfeleink igényeivel szembeni rugalmas hozzáállásunk.

Cégünk sikerét és alapját ,,Alfáját, omegáját" adja, valamint küldetésünk egyben, hogy minden kedves megrendelő igényeit folyamatosan szem előtt tartva, ezzel párhuzamosan legjobb tudásunk szerint igyekezzünk önöknek további költséghatékony, kreatív ötletekkel szolgálni minden megbízás terén, hogy megbízó és megbízott egyaránt elégedett mosollyal élvezze az áhított végeredményt!
Velünk, a minőségi munkavégzés mellett az összeszokott, profi szakembereinkkel a munkafolyamat is a lehető leggyorsabb ütemben zajlik.

Inspirálódjon oldalunkon található referencia képeink közt,
vagy csatlakozzon Ön is Facebook oldalunkhoz, ahol képpel és névvel, valós visszajelzések alapján győződhet meg átadott munkáink minőségéről, a kedves megbízók velünk szerzett tapasztalatairól!
Ossza meg velünk Ön is egyedi elképzeléseit és írjon nekünk ingyenes árajánlatért!
Mi pedig huszonöt év alatt szerzett tapasztalataink alapján megvalósítjuk önnek álmai otthonát!

Kerekes Katalin & Márton Zoltán
Viva Kővilág 21 Kft

Kerekes Katalin és Márton Zoltán

Szolgáltatásaink

Vélemények

Facebook és Google vélemények

Nagy köszönettel tartozom Márton Zoltán és kollégáinak a pontos ,precíz,és ami nem utolsó szempont a korrekt ár miatt.Ajánlani tudom a Viva Kővilág csapatát ,mert csalódást nem okoznak.A megbeszélt időben elkezdték a munkát és a megígért időre meg is lett.Nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik Márton úr ,így a kővetkező munkát is SZIGORÚAN velük fogom csináltatni. Köszönettel tartozom.

Kerekes Tünde
Noémi Erzse-Mohai
Minőségi alapanyagokból , színvonalas munkát végzett a csapat. A megrendeléstől kezdve egészen a kivitelezésig jó volt a kommunikáció, időben teljesítették a munkát. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!
Noémi Erzse-Mohai
Didics István
Precíz,megbízható társaság,nem egy munka kapcsolatból hosszú éve tartó barátság született. Csak ajánlani tudom.
Didics  István
Nagyon korrekt megbizható csapat.Preciz szép munkát adnak ki a kezükböl.Csak jó szivvel tudom öket ajánlani.
Seres Gábornè 
Többször is dolgoztak nálunk az elmúlt években, maximálisan meg vagyunk mindennel elégedve!
Ráthi Marianna
Bernath Zsolt
Minden a megbeszéltek alapján zajlott. A végeredmény magáért beszélt. Köszönjük Zoltánnak és Katának a remek tippeket, ötleteket és nagyon szép munkát! :) :)
Mindenkinek bátran ajánlom!
Bernath Zsolt
Ajánlani tudom a Viva Kővilág 21 Kft-t,ha térkövet szeretnél csináltatni. Gyorsan,precizen dolgoznak a megbeszéltek szerint. Csak jó tapasztalatom van a céggel kapcsolatosan.
Valéria Kulisics
Vida Ákos
Korrekt, megbízható szakemberek, mesterei a munkájuknak. Pontosak és precízek. Szívből ajánlom őket!
Vida Ákos
Nagy Pál
A szomszédomnál dolgoztak, így végig kísérhettem, hogy mennyire jól végzik munkájukat. Azt láttam, hogy szakszerűen és pontosan dolgoznak, nálam ez a két szempont a fontos. Mivel nálunk is esedékes volt egy garázs megépítése valamint az udvar egy részének viacolorozása, ezért megbíztam őket. Könnyű volt együtt dolgozni velük, ugyanis jól összeszokott csapat. A tervezéstől a kivitelezésig végig vitték a folyamatot. Munkájuk tiszta volt. Jó szívvel ajánlom bárkinek!
Pál Nagy
Minden a megbeszéltek szerint történt, az elvégzett munka teljes megelégedésünkre szolgál. Az árak teljesen reálisak, az elszámolás mindig nagyon tisztán nyomonkövethetően történt. Nagyon örülünk a megszépült otthonunknak. Nem csak a vállalkozó, de a vele dolgozó szakmunkások is udvariasak, szorgalmasak. Tisztaságot, rendet hagytak maguk után. Amikor legközelebb kőmüvesre lesz szükségünk gondolni sem fogunk másra.

Paula Deme

Kapcsolat

Székhely

Viva Kővilág 21 Kft.
2315 Szigethalom
Rákóczi utca 107
Adószám: 29187517-2-13

Telefonszám

+36 20 204 87 77
Nyitvatartás:
H-V 10:00–21:00

Kapcsolat
Közösségi Média