Kerítések építése és burkolása


Kerítések építése és burkolása

vivakovilag.hu

A minőségi kivitelezést, a széleskörű tudást és a versenyképes árakat egyesítjük, hogy projektjeink sikeresek legyenek. Válasszon minket, amennyiben olyan munkavégzésre számít ahol gondosan figyelnek a precizitásra, a kompromisszumkész együttműködésre, barátságos légkörre és legelső sorban a minőségi munkavégzésre. A munkálatok elvégzése után összetakarítunk mindent, akár sítt elszállítással, A-tól Z-ig. Keressen bennünket bizalommal, és mindennel ami kerítés építés & burkolás, és segítünk megvalósítani álmai otthonát!

Anélkül hogy bárkit minősítenénk, szomorú tény, hogy gyártó és gyártó között óriási különbség van. Ami egy nagyon fontos pont a megfelelő szakértelem és kivitelezés mellett, az az építőanyagok minősége. Számtalan pontot figyelembe kell venni a megfelelő gyártó megválasztásakor. Azonos árak, és ugyanazon típus esetében is óriási minőségbeli eltérések tapasztalhatók.
Régi mondás: ,,Olcsó húsnak híg a leve” Ez az építőanyagokra, és a szakemberekre is egyaránt igaz!
Hiába szép és minőségi a kiválasztott gyártók elemei, a gondosan megválasztott alkatrészek, szivattyúrendszer, elektronika vagy szigetelőanyagok, és egyéb rendkívül költséges elemek, ha gyakorlati tudás hiányában lévő szakembereket bíz meg a munkálatok elvégzésére!
Bízza ránk a megvalósítást megbízható szakembereink által, és garantált a térkő minőségének hosszú élettartama! 

Több mint huszonöt év szakmában eltöltött tapasztalat és ezalatt kiépült megbízható kapcsolatrendszerünk által, kizárólag a legmegbízhatóbb gyártókkal dolgozunk együtt! Így igény szerint a teljes anyagbeszerzést is átvállaljuk. Amennyiben a megrendelő szeretné beszerezni az építőanyagot abban az esetben is elvállaljuk a megbízást, viszont igyekszünk mindenkit hasznos tanácsokkal ellátni, hogy senkit ne érjen meglepetés a későbbiekben.
Figyelembe kell venni az elszíneződést, az anyaghasználatot, a gyártók termékeinek általános élettartamát amiből az évtizedek alapján szerzett visszajelzések alapján bőven tudtunk válogatni, és számtalan pontot amit csak is tapasztalt szakmai szemek és az évek által megszerzett tapasztalat mellett lehetséges kiszűrni. 

„Az ördög a részletekben rejlik” Ördögien szép munkát is az apró részletek figyelembe vétele mellett lehetséges elvégezni! A kerítések építésénél és a fentebb említett pontok mellett, fontos tényező a megfelelő előkészületek, minőségi szerszámok és precíz szakemberek együttese. Pontos helyszíni felmérés, és a kivitelezés helyszínének adottságai is rendkívül mérvadóak. Hiába a jó minőségű alapanyag, és minden egyébként fontos részlete a kivitelezésnek, mert ha nincs kellő gyakorlati tapasztalata egy szakembernek, azt sajnos legtöbb esetben a megrendelő pénztárcája bánhatja! Egy szép, egyenes kerítés alapját az erre a célra alkalmazott mérőeszközök, minőségi építőanyagok és megfelelő szakértelem adja. Ennyi év alatt néhány esetben le kellett beszélnem a megrendelőket egy-egy általuk kiválasztott kerítés burkolatról, mert korábbi megbízóimtól visszajelzést kaptam hogy sok év múltán elszíneződött, salétromosodott az anyag. Többek között ezért fektetünk ekkora hangsúlyt a minőségre, és ezért adunk tanácsokat minden helyszíni felméréskor, mert ismerjük az anyagokat, a gyártókat, és nem szeretnénk ha belefutna ugyanabba a hibába!
,,Felhígult a szakma” szokták mondani. Számtalan ügyfelünknél jártunk ahol óriási értékben kellett utólagos javításokat elvégezni, sajnálatos módon a megrendelő kárára, a megbízhatatlan munkavállalók miatt, és ez nagyban rontja a vizuális összképet, illetve a kókány önjelölt „szakembereknek” köszönhetően a megbízható, lelkiismeretes vállalkozók imázsát is rossz irányba tereli megítélés terén.
Bízza ránk a megvalósítást 3 év garanciával adjuk át elvégzett munkáinkat!
Keressen bennünket bizalommal! 

Keressen minket bizalommal, elképzeléseivel, vagy üzenjen nekünk ingyenes árajánlatért!

Név
Email
Telefonszám
Település
Üzenet

Vélemények

Facebook és Google vélemények

Nagy köszönettel tartozom Márton Zoltán és kollégáinak a pontos ,precíz,és ami nem utolsó szempont a korrekt ár miatt.Ajánlani tudom a Viva Kővilág csapatát ,mert csalódást nem okoznak.A megbeszélt időben elkezdték a munkát és a megígért időre meg is lett.Nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik Márton úr ,így a kővetkező munkát is SZIGORÚAN velük fogom csináltatni. Köszönettel tartozom.

Kerekes Tünde
Noémi Erzse-Mohai
Minőségi alapanyagokból , színvonalas munkát végzett a csapat. A megrendeléstől kezdve egészen a kivitelezésig jó volt a kommunikáció, időben teljesítették a munkát. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!
Noémi Erzse-Mohai
Didics István
Precíz,megbízható társaság,nem egy munka kapcsolatból hosszú éve tartó barátság született. Csak ajánlani tudom.
Didics  István
Nagyon korrekt megbizható csapat.Preciz szép munkát adnak ki a kezükböl.Csak jó szivvel tudom öket ajánlani.
Seres Gábornè 
Többször is dolgoztak nálunk az elmúlt években, maximálisan meg vagyunk mindennel elégedve!
Ráthi Marianna
Bernath Zsolt
Minden a megbeszéltek alapján zajlott. A végeredmény magáért beszélt. Köszönjük Zoltánnak és Katának a remek tippeket, ötleteket és nagyon szép munkát! :) :)
Mindenkinek bátran ajánlom!
Bernath Zsolt
Ajánlani tudom a Viva Kővilág 21 Kft-t,ha térkövet szeretnél csináltatni. Gyorsan,precizen dolgoznak a megbeszéltek szerint. Csak jó tapasztalatom van a céggel kapcsolatosan.
Valéria Kulisics
Vida Ákos
Korrekt, megbízható szakemberek, mesterei a munkájuknak. Pontosak és precízek. Szívből ajánlom őket!
Vida Ákos
Nagy Pál
A szomszédomnál dolgoztak, így végig kísérhettem, hogy mennyire jól végzik munkájukat. Azt láttam, hogy szakszerűen és pontosan dolgoznak, nálam ez a két szempont a fontos. Mivel nálunk is esedékes volt egy garázs megépítése valamint az udvar egy részének viacolorozása, ezért megbíztam őket. Könnyű volt együtt dolgozni velük, ugyanis jól összeszokott csapat. A tervezéstől a kivitelezésig végig vitték a folyamatot. Munkájuk tiszta volt. Jó szívvel ajánlom bárkinek!
Pál Nagy
Minden a megbeszéltek szerint történt, az elvégzett munka teljes megelégedésünkre szolgál. Az árak teljesen reálisak, az elszámolás mindig nagyon tisztán nyomonkövethetően történt. Nagyon örülünk a megszépült otthonunknak. Nem csak a vállalkozó, de a vele dolgozó szakmunkások is udvariasak, szorgalmasak. Tisztaságot, rendet hagytak maguk után. Amikor legközelebb kőmüvesre lesz szükségünk gondolni sem fogunk másra.

Paula Deme

Kapcsolat

Székhely

Viva Kővilág 21 Kft.
2315 Szigethalom
Rákóczi utca 107
Adószám: 29187517-2-13

Telefonszám

+36 20 204 87 77
Nyitvatartás:
H-V 10:00–21:00

Kapcsolat
Közösségi Média